"Taticul" lui Ronaldo, mesaj de felicitare! Boloni il elogiaza pe Cristiano dupa cel de-al treilea Balon de Aur: "Este omul recordurilor"

Autor: Sport.ro
Marti 13 Ianuarie 2015, 08:19

	"Taticul" lui Ronaldo, mesaj de felicitare! Boloni il elogiaza pe Cristiano dupa cel de-al treilea Balon de Aur: "Este omul recordurilor"

Loti Boloni, antrenorul care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo la prima echipa a lui Sporting Lisabona, pentru ca ulterior sa-l duca in vizorul lui Sir Alex Ferguson, il elogiaza pe portughez dupa castigarea celui de-al treilea Balon de Aur.

Ladislau Boloni, fost antrenor al lui Cristiano Ronaldo in perioada petrecuta la Sporting Lisabona, este de parere ca portughezul a meritat sa castige Balonul de Aur.

Unul dintre antrenorii care i-au ghidat cariera lui Ronaldo, Boloni, cel care spunea in urma cu ceva vreme ca se considera "taticul" acestuia, spune ca portughezul este inegalabil si ca acesta si-a demonstrat superioritatea in ultimul an.

"Sunt bucuros, il felicit! Ma consider norocos ca am putut sa lucrez cu el si am putut sa-l ajut intr-un fel. Cristiano Ronaldo a meritat din plin acest titlu. In fiecare an e capabil sa marcheze intre 60 si 80 de goluri.

In același timp a castigat mai toate competitiile si a doborat recorduri unul dupa altul. A jucat foarte bine meciul retur dintre Bayern si Real, in care a marcat doua goluri. In acel meci Ronaldo a demnostrat de ce e mai valoros decat Neuer.

Ronaldo a fost de la bun inceput un jucator care isi dorea sa progreseze cat se poate de repede, avea calitati tehnice si psihologice" - a spus Ladislau Boloni, citat de Dolce Sport.

Antrenorul de 61 de ani mai are in "palmares" si promovarea unor fotbalisti precum Ricardo Quaresma sau Hugo Viana, amandoi fosti internationali lusitani.

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies