Campionate externe

Tarile care tocmai au interzis Barcelona: purtarea tricoului in public poate aduce 15 ani de inchisoare :O

Vezi si - Oferta de 10 milioane de euro pentru Florin Andone! Echipa care insista pentru roman si ce spune Depor

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Iunie 2017, 14:31
Data actualizarii: Vineri 09 Iunie 2017, 14:40

Criza diplomatica din Orientul Mijlociu se adanceste. Coalitia formata din Arabia Saudita, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Yemen si Egipt a decis in urma cu mai multe zile sa rupa orice fel de relatie cu Qatarul, tara pe care o acuza de finantare a terorismului.

Coalitia care acuza Qatarul ca sprijina terorismul a anuntat ca a intocmit si o lista a teroristilor sustinuti de la Doha, aceasta cuprinzand 59 de indivizi si 12 organizatii.

Ruptura dintre cele cinci tari si Qatar s-a produs luni, relatiile fiind complet taiate, iar ambasadele Qatarului in statele respective inchise. De asemenea, Arabia Saudita, UAE, Bahrain, Yemen si Egipt si-au retras toti cetatenii din Qatar.

De asemenea, celor 5 tari li s-au alaturat si Libia, dar si Insulele Maldive.

Purtarea inscriptiilor Qatarului aduce 15 ani de inchisoare

La Ryiadh, in Arabia Saudita, s-a anuntat si o masura cu totul socanta. Potrivit presei internationale, autoritatile din Arabia Saudita au interzis orice fel de mentiune a Qatarului in tara lor.

Purtarea inscriptiilor Qatarului in Arabia Saudita ori Emiratele Arabe poate aduce o amenda de 140 de mii de dolari si pana la 15 ani de inchisoare!

Interesant este ca Barcelona, unul dintre cele mai galonate cluburi de fotbal ale lumii, joaca pe piept cu sponsorul Qatar Airways. Purtarea acestui tricou este acum interzisa in tarile respective.

Modifică setările cookies