Jurgen Klinsmann debbie klinsmann Campionate externe

Sotia i-a DICTAT viata! A fost aproape sa ia mondialul si a avut oferte de milioane dar a refuzat pentru ea! Acum l-a convins sa devina AMERICAN:

Cat de mult poti sa-ti iubesti sotia? Atat de mult incat alegerile tale sa depinta numai de ea!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Iulie 2011, 15:48
Data actualizarii: Sambata 30 Iulie 2011, 15:51

Jurgen Klinsmann si-a ales sotia in detrimentul ofertelor de milioane pe care le-a avut. In 2004, a primit acceptul lui Debbie de a se intoarce in Germania pentru a fi antrenor la nationala. A dus-o pe 3 la Mondialul din 2006, apoi a revenit in California, desi primise o oferta de prelungire a contractului cu Federatia. A stat doi ani in SUA, apoi Bayern s-a dovedit a fi o provocare mult prea importanta pentru a putea fi refuzata.

A spus 'Da', insa n-a rezistat un sezon intreg. Debbie i-a spus ca locul lui este langa ea si cei doi copii, Jonathan, 14 ani, si Laila, 10 ani, asa ca Jurgen a renuntat din nou la Germania.

A uitat ca e antrenor si s-a dedicat familiei. Pana ieri, cand federatia americana a anuntat ca Jurgen Klinsmann e noul selectioner al Statelor Unite. Debbie a fost prima care a aflat de oferta si l-a incurajat sa ajute tara care i-a adoptat.

Klinsmann e in culmea fericirii. Americanii ii dau timp si ii propun sa faca urmatorul pas in evolutia nationalei.

"Ce pot sa vreaumai mult! Sunt foarte fericit. Am familia aproape, am tot ce mi-am dorit, pot sa muncesc asa cu vreau", a spus Klinsi.

Primul sau meci e pe 10 august, ziua in care Messi trebuia sa vina la Bucuresti. Va avea un suporter despre care spune ca i-a purtat mereu noroc. Debbie i-a promis ca va fi in tribuna la amicalul cu Mexic.

Modifică setările cookies