SOC in Europa! Trapattoni si-a dat demisia din functia de selectioner al Irlandei! MESAJUL omului care a iesit campion in 4 tari diferite:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 16:32
SOC in Europa! Trapattoni si-a dat demisia din functia de selectioner al Irlandei! MESAJUL omului care a iesit campion in 4 tari diferite:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Selectionerul Irlandei, italianul Giovanni Trapattoni, si-a reziliat pe cale amiabila contractul pe care il avea cu Federatia Irlandeza de fotbal (FIF), a anuntat site-ul oficial al acestora.

"Vreau sa multumesc tuturor din Irlanda, care ne-au oferit sustinerea in perioada petrecuta aici, care inseamna foarte mult pentru noi. Parasim aceasta tara cu emotie, pentru ca ii intelegem pe suporterii irlandezi care au o reputatie foarte buna la nivel international. Vreau sa multumesc conducerii federatiei pentru sustinerea aratata in ultimii cinci ani si jumatate", a spus Trapattoni, pentru site-ul oficial al federatiei irlandeze.

Irlanda ocupa locul patru in grupa C a calificarilor pentru Cupa Mondiala din 2014, la 11 puncte de liderul Germania si la sase de Suedia, clasata pe pozitia a doua, cu doua meciuri inainte de finalul campaniei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT