SOC in Europa! Trapattoni si-a dat demisia din functia de selectioner al Irlandei! MESAJUL omului care a iesit campion in 4 tari diferite:

Miercuri 11 Septembrie 2013, 16:32
SOC in Europa! Trapattoni si-a dat demisia din functia de selectioner al Irlandei! MESAJUL omului care a iesit campion in 4 tari diferite:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Selectionerul Irlandei, italianul Giovanni Trapattoni, si-a reziliat pe cale amiabila contractul pe care il avea cu Federatia Irlandeza de fotbal (FIF), a anuntat site-ul oficial al acestora.

"Vreau sa multumesc tuturor din Irlanda, care ne-au oferit sustinerea in perioada petrecuta aici, care inseamna foarte mult pentru noi. Parasim aceasta tara cu emotie, pentru ca ii intelegem pe suporterii irlandezi care au o reputatie foarte buna la nivel international. Vreau sa multumesc conducerii federatiei pentru sustinerea aratata in ultimii cinci ani si jumatate", a spus Trapattoni, pentru site-ul oficial al federatiei irlandeze.

Irlanda ocupa locul patru in grupa C a calificarilor pentru Cupa Mondiala din 2014, la 11 puncte de liderul Germania si la sase de Suedia, clasata pe pozitia a doua, cu doua meciuri inainte de finalul campaniei.

Citeste si:
Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT