Celtic Glasgow Scotia Campionate externe

Scrisoarea unui pusti de 6 ani pentru patronul unei echipe de Liga: "Vreau sa ma puneti antrenor" Raspunsul SUPERB al conducerii

Celtic Glasgow a refuzat cel mai tanar antrenor din istorie, un pusti de 6 ani: "Poate peste 20 de ani, tinere" :)

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Iunie 2014, 13:54
Data actualizarii: Joi 19 Iunie 2014, 14:08

Celtic Glasgow, echipa cu 9 campionate in ultimii 14 ani, prezenta frecventa in grupele Ligii Campionilor, l-a numit in aceasta vara pe Ronny Deila in functia de antrenor, insa norvegianul nu a fost primul care a intrat in contact cu sefii formatiei scotiene.

Site-ul irlandez joe.ie a dezvaluit astazi una dintre cele mai frumoase scrisori primite de conducerea clubului Celtic, primita de la un pusti in varsta de doar 6 ani.

Visul fiecarui copil este sa joace fotbal la una dintre marile echipe ale lumii, insa el si-a dorit altceva. Aiden Headridge, originar din Dundee, a decis sa aplice pentru postul de antrenor al formatiei scotiene, acesta autopropunandu-se pentru postul lasat vacant la finalul sezonului trecut de Neil Lennon.

Conducatorii lui Celtic au citit cu zambetul pe buze scrisoarea copilului si au decis sa ii raspunda acestia, trimitandu-i si un cadou pe care sigur nu-l va uita.

Peter Lawwell, directorul executiv al clubului, i-a scris pustiului o scrisoare, explicandu-i faptul ca Ronny Deila a fost deja numit in functie, dar ca sansele sale sa devina manager sunt foarte mari daca se va tine de scoala. De asemenea, acesta i-a trimis si un echipament si un tricou cu Celtic.

Modifică setările cookies