Scene de "Cosa Nostra" in fotbal. Patronul l-a amenintat pe manager ca-i taie degetele! Prima reactie dupa episodul socant:

Autor: Sport.ro
Luni 31 Martie 2014, 19:51

	Scene de "Cosa Nostra" in fotbal. Patronul l-a amenintat pe manager ca-i taie degetele! Prima reactie dupa episodul socant:

►Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

La clubul partener al lui Chelsea, Vitesse Arnhem, a izbucnit astazi un scandal dupa ce directorul executiv Joost de Wit l-a acuzat pe fostul proprietar Merab Jordania ca l-ar fi amenintat cu taierea degetelor.

De Wit a raportat incidentul la politie si la Federatia Olandeza (KNVB), in timpul urmaririi penale fiindu-i acordata protectie.

Cei de la Vitesse, intre timp, i-au interzis lui Jordania accesul pe stadionul lor, Gelredome si pe complexul de antrenament in valoare de 10 milioade de lire sterline pe care l-a deschis anul trecut.

Acest lucru inseamna ca Jordania nu mai poate participa la jocuri si nici nu il poate urmari pe fiul sau, Levan, care joaca pentru echipa de tineret.

Jordania Neaga acuzatiile si a declarat politiei ca amenintarile nu au fost menite sa fie luate in serios.


Cu toate acestea, dezvaluirea socanta a starnit dezamagire in randul fanilor lui Vitesse, dintre care multi inca il vad pe Jordania ca eroul care i-a salvat de la ruina financiara, atunci cand a preluat echipa in 2010 si a transformat-o intr-o candidata la titlu.

Noi detalii în cazul ursului ”Arthur”. Blana animalului, identificată într-o tăbăcărie din Târgu Secuiesc
BRAT
Modifică setările cookies