Rusescu e NUMARUL 1 in Portugalia! Nici in cele mai frumoase vise nu se gandea la asta! Cum a ajuns sa fie laudat de presa: "Braga va multumesc"

Autor: Sport.ro
Vineri 17 Ianuarie 2014, 17:51
Rusescu e NUMARUL 1 in Portugalia! Nici in cele mai frumoase vise nu se gandea la asta! Cum a ajuns sa fie laudat de presa: "Braga va multumesc"

► Ajax - PSV, duminica 17.30, in direct la Sport.ro si Voyo.ro! "Pentru ca" iarba si fotbal: HIGH, OLANDA :)

Rusescu este cel mai eficient jucator din Portugalia. Fanii deja il iubesc dupa ce a reusit sa inscrie 3 goluri si i-a impresionat si pe ziaristi, care au numai cuvinte de lauda pentru el.

“Celor de la Braga le lipsea un atacant? Problema rezolvata. Rusescu a venit si a rupt plasa. A inscris doua goluri cu Guimaraes in primul meci din liga, iar apoi a marcat in meciul cu Beira mar din Cupa Ligii Portugaliei. Este cel mai eficient jucator din Portugalia. I-au trebuit numai 38 de minute sa marcheze. Sevilla a cheltuit 3 milioane de euro pentru a-l lua pe Rusescu. Braga le multumeste”, au scris cei de la Abola.

Rusescu a plecat de la Sevilla la Braga pentru a strange cat mai multe minute de joc. In contractul sau exista o clauza prin care antrenorul echipei este obligat sa il introduca titular, daca acesta este apt de joc. Fostul golgheter al Stelei castiga in Portugalia 225.000 de euro pe an, acelasi salariu pe care il avea si la Sevilla.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies