Campionate externe

RUPTURA INCREDIBILA! Cum a reactionat Perez cand a aflat ca Ronaldo vrea sa PLECE de la Real

Cristiano Ronaldo a decis sa plece de la Real, dupa ce a fost acuzat de frauda fiscala de 15 milioane de euro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2017, 11:15
Data actualizarii: Vineri 16 Iunie 2017, 11:18

E stirea diminetii din Portugalia! Ziarul A Bola publica pe prima pagina o informatie sigura potrivit careia Cristiano Ronaldo se simte nedreptatit si i-a anuntat pe sefii de la Real Madrid ca vrea sa plece chiar din aceasta vara din Spania.

Ronaldo a fost pus sub acuzare de fiscul spaniol pentru evaziune de 15 milioane de euro, insa jucatorul neaga categoric. Suma este uriasa, iar Ronaldo poate ajunge chiar la inchisoare!

Acum, Ronaldo vrea sa paraseasca Spania, si l-a anuntat deja pe Florentino Perez, scrie Marca. Tot ziarul spaniol a aflat ca Perez a incercat sa-l asigure pe Ronaldo ca are tot sprijinul sau in apararea de la tribunal si a incercat sa-l calmeze, fara succes insa.

Cu toate ca Realul tine tare de Ronaldo, Marca mai scrie ca Perez e pregatit oricand sa renunte la portughez. Suma de transfer ar fi una istorica, de 200 de milioane de euro, suma cu care madrilenii ar gasi un inlocuitor demn pentru Ronaldo.

Manchester United si PSG care au tot timpul usa deschisa pentru Ronaldo si isi si permit sa plateasca oricat. Ronaldo mai are o oferta din China, insa sunt sanse mici ca jucatorul sa plece tocmai in Asia.

Modifică setările cookies