Ronaldinho poate ajunge in liga a 4-a din Franta! Sefii unui club de fotbal au cea mai nebuna initiativa! Cum strang 5 mil de euro

Ronaldinho poate ajunge in liga a 4-a din Franta! Sefii unui club de fotbal au cea mai nebuna initiativa! Cum strang 5 mil de euro

In varsta de 35 ani, brazilianul Ronaldinho a mai evoluat in cursul carierei sale in Franta, inainte de a se transfera la FC Barcelona. El este in prezent jucator liber, dupa ce contractul sau cu echipa mexicana Querentaro a fost reziliat.

Conducerea modestei echipei franceze de fotbal AC Boulogne-Billancourt a demarat o colecta publica pentru strangerea fondurilor necesare in vederea transferului cunoscutului atacant brazilian Ronaldinho, fostul star al lui FC Barcelona.

Boulogne-Billancourt, care in acest sezon a promovat in campionatul francez de amatori (liga a 4-a) şi care vizeaza sa ajunga in cel mai scurt timp in elita fotbalului din Hexagon, a deschis subscriptia populara prin intermediul unui site internet, pe care propune o scara de donatii, mergand de la 10 euro (suma in schimbul careia poti deveni "binefacator") pana la 1.000 euro (pentru care platitorul va fi considerat "mecena").

Scopul acestei colecte publice este acela de a strange 5 milioane euro, suma cu care oficialii clubului francez spera sa-l convinga pe Ronaldinho sa semneze cu gruparea lor.

Daca generozitatea fanilor lui Boulonge-Billancourt nu va avea limite, oficialii clubului promit sa-l angajeze pe Ronaldinho pentru un sezon. "Reprezentantul sau a fost contactat, iar jucatorul ar putea fi foarte interesat de provocarea de a juca la ACBB", a explicat clubul din Hexagon.

Fondat in 1943, Athletic Club de Boulogne-Billancourt este considerat cel mai mare club polisportiv din Franta, cu 11.382 de membri repartizati in 33 de sectiuni. Pe parcursul istoriei sale, sportivii acestei grupari au cucerit 18 medalii olimpice, 42 de titluri mondiale şi 67 europene, pe langa cele peste 800 de titluri nationale. La aceasta grupare au evoluat, intre altii, cunoscutii ciclişti francezi Jacques Anquetil şi Bernard Thevenet.

Sursa: Agerpress

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies