Campionate externe

PROBA VIDEO a fost folosita pentru prima data in ISTORIE! S-a acordat penalty dupa ce arbitrul a revazut faza! Ce s-a intamplat la Mondialul Cluburilor

Tehnologia video a fost folosita la meciul dintre Kashima Antlers si Atletico Nacional, de la Campionatul Mondial al cluburilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 18:37
Data actualizarii: Miercuri 14 Decembrie 2016, 18:38

Arbitrul maghiar Viktor Kassai a dat penalty pentru japonezi dupa ce a vazut reluarea unei faze la care nu era sigur pe decizie. Totul a durat 5 minute, timp in care centralul a mers la margine pentru a vedea pe un monitor daca trebuie sau nu sa acorde 11 metri.

Kashima Antlers a castigat cu 3-0 si s-a calificat in finala Mondialului Cluburilor.

 

Modifică setările cookies