Realul lui Cristiano si Bale, mai rau decat orice pluton de executie! Madrilenii marcheaza la foc automat si sunt primii in Europa

Realul lui Cristiano si Bale, mai rau decat orice pluton de executie! Madrilenii marcheaza la foc automat si sunt primii in Europa

►Real Madrid se afla doar pe locul 4 in Primera Division, insa este prima in Europa la capitolul goluri marcate
►Echipa lui Ancelotti are un adevarat pluton de executie in ofensiva, Ronaldo & Co marcand la fiecare 25 de minute

Aflati doar pe locul 4 in La Liga, la 4 puncte de liderul Barcelona, Cristiano Ronaldo, Bale si James Rodriguez se pot lauda cu primul loc la un alt capitol.

Real Madrid este in acest moment cea mai ofensiva echipa a Europei, formatia de pe Santiago Bernabeu laudandu-se cu o medie absolut uimitoare in primele 7 etape disputate in campionatul intern.

Echipa lui Carlo Ancelotti a inscris nu mai putin de 25 de goluri in 7 meciuri si este prima in randul formatiilor din primele 8 campionate ale Europei (Spania, Anglia, Germania, Italia, Franta, Portugalia, Olanda si Grecia). De mentionat este si faptul ca Realul a inscris in 7 etape mai mult decat au dat echipele din Franta si Olanda in noua, respectiv opt meciuri oficiale disputate.

Realul are in acest moment o medie de 3,57 goluri pe meci si se poate lauda cu o reusita la fiecare 25 de minute. Topul este intregit de Chelsea, ocupanta primului loc din Anglia, care a marcat de 21 de ori (medie de fix 3 goluri pe meci), dar si de Olympique Marseille (23 de goluri in 9 etape).

La polul opus se afla Juventus, campioana ultimelor trei sezoane din Italia si ocupanta primului loc din Serie A. Echipa lui Max Allegri a marcat doar de 13 ori in primele 7 etape, avand o medie de 1,85 goluri pe meci.

Interesant este si faptul ca Ronaldo, starul Realului, a marcat de unul singur tot atatea goluri cate au dat Juventus si PAOK Salonic (si ea pe primul loc in Grecia).

Cele mai ofensive echipe ale Europei

Real Madrid - un gol la fiecare 25 de minute
Chelsea - un gol la fiecare 30 de minute
Barcelona - un gol la fiecare 33' 16"
OM - un gol la fiecare 35' 22"

Golgheterii celor mai puternice campionate

Spania - Ronaldo, 13 goluri
Anglia - Diego Costa, 9 goluri
Germania - Okazaki, 5 goluri
Franta - Gignac, 9 goluri
Portugalia - Talisca, 6 goluri
Italia - Tevez, 6 goluri
Olanda - Kramer, 6 goluri
Grecia - Mak, 4 goluri

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies