Marti 04 Iunie 2013, 14:03

Real Madrid si-a prezentat noul echipament! Barcelona a ramas socata! Contractul semnat astazi SCHIMBA totul:


	Real Madrid si-a prezentat noul echipament! Barcelona a ramas socata! Contractul semnat astazi SCHIMBA totul:

Invazie de staruri IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!
►CM 2014: Austria – Suedia, vineri 21:45, Ibra&Alaba Show
►Croatia – Portugalia, luni 20:30, Ronaldo&Modrici Show

Toata Romania vede Romania! Joi, 31 mai, 17:00 in direct la PRO TV: Romania - Chile!

Real Madrid si-a prezentat noul echipament pe care il vor purta pentru sezonul 2013/2014. Este sponsorizat de aceeasi companie aviatica care ii reprezinta pe cei de la Arsenal. Vorbim aici de Fly Emirates, cei care au venit cu un contract fabulos si au reusit sa ii convinga pe sefii tunarilor sa schimbe numele stadionului din Highbury in Emirates.

Americanii au fost de acord cu banii primiti si au semnat in anul 2006 contractul cu Emirates, dupa ce isi renovasera vechiul stadion, numit Highburry.

Contractul care schimba polii de putere in fotbalul spaniol
Noile echipante ale Realului au fost prezentat de cei mai tari jucatori, printre care si Marcelo. Echipamentul conceput de sponsorul Adidas i-a cucerit deja pe fani. Miercuri a fost lansat oficial noul echipament, iar contractul cu arabii a fost semnat pe Bernabeu. Atmosfera a fost cu totul si cu totul deosebita, iar la semnarea contractului au participat Seicul Al Maktoum si presedintele Realului, Florentino Perez.

Presa din Spania a speculat zilele trecute ca ar fi vorba de aproximativ 200.000.000 de euro, ceea ce inseamna enorm, aproape la fel de mult cat castiga Barcelona. Nu s-au luat insa in calcul multi factori care mai conteaza, cum ar fi transferurile.

Pleaca Ronaldo?

Vorba zilei de astazi este transferul lui Cristiano Ronaldo, care ar putea pleca pentru a nu-si pierde valoarea si pentru a nu cobora sub 50 de milioane de euro.

Perez: “Emirates este sponsorul oficial al lui Real Madrid. Acest contract va avea un impact global. Este o alianta in care Emirates este sponsorul oficial al echipei pentru urmatorii 5 ani, ceea ce va avea un impact urias pentru ambele parti”

In semn de respect, cei de la Real Madrid au imprimat primul tricou cu numele noului sponsor, iar pe spate apare scris numele seicului Al Maktoum.

“Ambele parti sunt in varful unei prietenii si unei colaborari care are un tel comun. Jucatori precum Ramos, Ronaldo si Benzema sunt admirati in toata lumea pentru talentul lor, iar ei pot duce Fly Emirates invarful companiilor pe segmentul pe segmentul pe care opereaza”, a spus Al Maktoum.

“Real Madrid este unul dintre cele mai de succes cluburi din lume si o sa continuam sponsorizarea pe care am inceput-o in fotbal inca din 2011. Cel mai de succes club din lume si o sa continuam sa sponsorizam clubul inca din 2011”, a mai adaugat acesta.

Citeste si:
La un pas de tragedie. Școala 124 era reabilitată recent, dar fără autorizație ISU: ”Este un semnal”
BRAT