RAZBOIUL l-a speriat si a plecat! DEMISIE dupa ce antrenorul a spus ca 'NU se mai poate'!

RAZBOIUL l-a speriat si a plecat! DEMISIE dupa ce antrenorul a spus ca 'NU se mai poate'!

Oscar Garcia a plecat de la Maccabi Tel Aviv din cauza conflictului din Fasia Gaza.

Spaniolul era foarte speriat pentru evenimentele din zona, dupa ce Israelul a inceput operatiuni militare impotriva gruparii teroriste Hamas.

"Oscar Garcia a anuntat ca va pleca de la Maccabi Tel Aviv FC din cauza situatiei actuale", a anuntat clubul intr-un comunicat.

Chiar daca a venit la club chiar in aceasta vara, operatiuni militare incepute de statul Israel pe 8 iulie l-au ingrozit pe antrenor, care a simtit ca nu-si mai poate continua activitatea in conditii de securitate.

Federatia din Israel a amanat deja prima etapa din campionat, plus cateva meciuri amicale din cauza evenimentelor sangeroase.

Cel putin 2.100 de persoane au murit, in Fasia Gaza, incepand din 8 iulie, cand Israelul a lansat operaţiuni militare dupa asasinarea a trei adolescenti israelieni de catre membri ai gruparii Hamas si pe fondul atacurilor cu rachete.

Israelul va continua operatiunile militare impotriva miscarii Hamas "cat va fi necesar", pana la restabilirea securitatii, a anuntat premierul Benjamin Netanyahu, informeaza Mediafax.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană ar putea să nu prelungească contractul cu AstraZeneca pentru vaccinul anti-Covid
BRAT
Modifică setările cookies