Primul gol marcat in China de atacantul care incaseaza mai mult decat Ibrahimovic. Pelle a inscris la a doua sa aparitie | VIDEO

Autor: Sport.ro
Miercuri 20 Iulie 2016, 20:20

	Primul gol marcat in China de atacantul care incaseaza mai mult decat Ibrahimovic. Pelle a inscris la a doua sa aparitie | VIDEO

Graziano Pelle, atacantul italian transferat in aceasta vara de la Southampton la Shangdong Luneng, a inscris primul sau gol in China. Pelle a intrat in urma mutarii in Asia in topul celor mai bine platiti fotbalisti din lume.

Graziano Pelle a inscris primul sau gol pentru Shangdong la cea de-a doua aparitie. Acesta a punctat in meciul castigat de echipa sa impotriva lui Huangzhou, scor 4-1. 

Atacantul italian care va incasa 34 de milioane de lire sterline in doi ani si jumatate de contract (13,6 milioane de euro pe an) a inscris golul de 3-0 al echipei sale.

Pelle a punctat cu o lovitura de cap in meciul in care au mai inscris Juciliei, Wang Yongpo si Papiss Cisse, pentru Shangdong, respectiv Sammir, pentru Huangzhou.

Shangdong Luneng este pe locul 13 din 16, dupa 19 meciuri disputate din acest sezon.

Formatia la care este legitimat Pelle ii mai are in componenta pe Gil, Juciliei, Diego Tardelli (cu totii brazilieni), Walter Montillo (argentinian) si Papiss Cisse (senegalez).

Golul lui Pelle

Rezumatul complet al partidei

Topul salariilor din fotbal, dupa transferul lui Pelle

1. Cristiano Ronaldo - 18 milioane lire pe an
2. Leo Messi - 17 milioane euro pe an
3. Hulk - 17 milioane euro
4. Neymar - 16.2 milioane euro
5. Graziano Pelle - 13.6 milioane euro

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor, de la 1 iulie. Terasele vor avea program până la 2:00
BRAT
Modifică setările cookies