Prima "lovitura" pentru Batshuayi la Chelsea :) Atacantul belgian a ramas fara bolidul de 180.000 de lire

Prima "lovitura" pentru Batshuayi la Chelsea :) Atacantul belgian a ramas fara bolidul de 180.000 de lire

Noului atacant a lui Chelsea i-a fost ridicata masina parcata neregulamentar.

Aflat in vacanta in Ibiza, Michy Batshuayi, noul star al lui Chelsea, a avut parte de o surpriza neplacuta. Autoritatile spaniole i-au ridicat luni dimineata masina de 180.000 de lire sterline si i-au dat atacantului belgian o amenda de nu mai putin de 330 de lire sterline. 
 
Batshuayi si-a parcat luxosul Lamborghini la umbra unui copac pentru a o pastra departe de ochii lumii. Totusi, automobilul stationat neregulamentar nu a scapat din vederea autoritatilor spaniole, spre uimirea trecatorilor, care au privit curiosi intreaga operatiune de ridicare a automobilului.
 
Pentru a ridica masina tanarului fotbalist a fost nevoie de un autovehicul special, Lamborghiniul lui Batshuayi fiind prea mare pentru a incapea pe o platforma obisnuita. Jucatorul lui Chelsea si-a ridicat masina luni dupa-amiaza, insa nu inainte de a plati o taxa de 330 de lire sterline. 
 
Potrivit Daily Mail, o sursa din interiorul primariei orasului a declarat ca masina a fost inchiriata pe numele fratelui lui Michy.
 
Lamborghiniul condus de Batshuayi costa 180.000 de lire sterline si atinge suta de kilometri in 3.2 secunde. Michy Batshuayi a fost cumparat saptamana trecuta de Chelsea de la Marseille cu 33 milioane de lire sterline.
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Educaţiei. Educaţia sexuală este extrem de importantă şi trebuie să fie făcută. Elevii pot fi retrași la cerere
BRAT
Modifică setările cookies