Prima echipa MILIARDARA care pica regula fair play-ului financiar! Seicii vor innebuni daca se intampla asta

Prima echipa MILIARDARA care pica regula fair play-ului financiar! Seicii vor innebuni daca se intampla asta

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Nasser Al-Khelaifi are probleme la PSG, pentru prima data de cand a preluat echipa. Acesta i-a asigurat pe fani ca intelegerea dintre PSG si QTA, in valoare de 200 de milioane de euro pe sezon, este legala si nu este un truc contabil menit sa insele legea fair-play-ului financiar.

"Daca UEFA va refuza sa accepte contractul nostru cu QTA, e ca si cand ar refuza contractul nostru cu Emirates, sponsorul principal, care ne da 25 de milioane de euro pe an. Sunt sigur ca totul va fi in regula cu UEFA", a spus seicul.

Acesta se bazeaza chiar pe sprijinul de la UEFA in lupta cu ICFC (Instanta de Control Financiar al Cluburilor), seicul avand o intrevedere cu mai multi oficiali ai forului european la sfarsitul anului trecut. Un alt club aflat in pericol este Manchester City, englezii avand un deficit de 45 de milioane de euro pe anul trecut, aflandu-se la limita sanctiunilor din partea ICFC.

O prima sanctiune pentru PSG ar fi avertisment si o amenda "formata din 9 cifre", dupa cum noteaza Football.fr, pentru ca mai apoi, la urmatoarele abateri, sa fie depunctata, sa ii fie interzis sa transfere jucatori sau chiar sa fie retrasa din toate competitiile.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În anul european al căilor ferate, trenurile merg în România şi cu 5 km/h iar CFR nu are şine în stoc
BRAT
Modifică setările cookies