Prima declaratie a lui Galca dupa o noua umilinta. Ce spune despre viitorul sau dupa 0-6 cu Real si 0-5, aseara, cu Real Sociedad

Prima declaratie a lui Galca dupa o noua umilinta. Ce spune despre viitorul sau dupa 0-6 cu Real si 0-5, aseara, cu Real Sociedad

Galca a vorbit dupa umilinta cu Sociedad.

Costel Galca este in centrul atentiei in Spania, dupa o noua infrangere umilitoare. Espanyol a pierdut pe teren propriu cu 5-0 meciul cu Real Sociedad, dupa ce luase 6 goluri de la Real Madrid etapa trecuta.

Antrenorul roman are 6 infrangeri in ultimele 7 meciuri, perioada in care a mai facut un egal, 2-2 cu Villarreal.

"Nu stiu ce se va intampla in continuare. Suntem la fel de buni pe cat fanii nostri, doar ei pot intoarce situatia clubului, cu mult ajutor din partea lor. Sper ca se va intampla asta. Meciul cu Sociedad a fost foarte greu, dupa 7 minute aveau deja 2-0 iar presiunea a fost pe noi. Am incercat, dar cu doua goluri luate repede a fost greu.", a spus Galca dupa meci.

Romanul a acuzat si lipsa unor jucatori importanti, cum ar fi Caicedo, cel mai bun marcator al echipei. Espanyol a ajuns la un punct de retrogradare iar presa din Spania scrie deja ca echipa ii cauta inlocuitor.





VIDEO PROTVPLUS.RO

Presa internaţională relatează cazul ursului Arthur ucis în România de prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies