Președintele lui Gaziantep a fost întrebat despre Marius Șumudică și a răspuns imediat

Marius Sumudica Gaziantep Campionate externe Marius Șumudică, antrenor Gaziantep / Foto: Twitter @beINSPORTS_TR
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 13:13
Data actualizarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 13:13

Marius Șumudică (52 de ani) are rezultate bune la Gaziantep, în Turcia, unde are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Antrenorul a preluat echipa la începutul lunii septembrie, de pe ultimul loc, iar acum a urcat pe locul 11, cu 15 puncte, la cinci distanță de zona retrogradabilă.

Președintele lui Gaziantep FK, Memik Yilmaz, a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului român cu care, spune el, are o relație foarte bună.

Marius Șumudică, lăudat de președintele lui Gaziantep

"Nu am putut începe sezonul aşa cum ne-am dorit, dar acum este un mediu foarte bun la Gaziantep. Cu Marius Şumudică, echipa are o atmosferă bună şi există o relaţie de familie. Avem un început bun cu Şumudică.

Am avut un parcurs bun, dar trebuie să ne menţinem cu picioarele pe pământ. Campionatul este un maraton lung, vorbeam despre lucruri diferite la începutul sezonului.

Este mai bine să fii precaut şi să priveşti înainte şi să mergi meci cu meci. Nu ştiu unde ne vor duce rezultatele, dar vreau ca Gaziantep să fie pe un loc foarte bun", a spus Yilmaz.

În următoarea etapă, a 13-a din Superliga Turciei, Gaziantep va juca pe teren propriu cu Ankaragucu, echipa de pe locul 14.

Echipa lui Marius Șumudică are un parcurs foarte bun pe teren propriu, unde are trei victorii la rând. Un nou succes l-ar ajuta pe antrenorul român să se distanțeze de locurile retrogradabile.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!