Povestea incredibila a portarului care a jucat dupa ce si-a rupt gatul. A doua oara!!! "M-am enervat cand m-au scos de pe teren"

Autor: Sport.ro
Joi 27 Noiembrie 2014, 17:06

	Povestea incredibila a portarului care a jucat dupa ce si-a rupt gatul. A doua oara!!! "M-am enervat cand m-au scos de pe teren"

Portarul lui Newcastle este un adevarat erou. A trecut peste o fractura de gat si a dorit sa joace in continuare, desi era suspecta iar de fractura de cervicala.

Sacrificiul pe care il fac unii sportivi pare de neinteles pentru publicul spectator, insa suferinta este depasita uneori de vointa acestora de a continua. Asa s-a intamplat si cu portarul echipei feminine de fotbal a lui Newcastle, care a continuat sa joace desi era suspecta de fractura de cervicala.

Laura Wareham s-a ciocnit de o coechipiera in meciul cu Bradford, ramanand intinsa pe teren. Aceasta s-a lovit la gat si la coaste insa a continuat sa joace pentru 5-6 minute, fiind schimbat pe motiv ca durerea la coaste nu o lasau sa mai loveasca mingea. Dupa ce a iesit de pe teren, Laura s-a prabusit de doua ori, o data pe marginea terenului si o data la vestiar. "A fost o adevarata nebunie, m-am speriat foarte tare, mai ales ca doctorii imi spunea ca e posibil sa am nevoie de operatie", a spus Laura pentru un ziar din Newcastle.

Aceasta a fost chiar nervoasa pentru ca fost schimbata. "Doream sa joc in continuare dar cand am luat loc pe banca mi s-a facut rau, iar dupa ce doctorul echipei m-a dus la vestiar, mi s-a facut rau iar. Mergeam ca si cand totul era ok cand deodata am inceput sa aud lumea in jurul meu ca si cand era foarte departe. Urmatorul lucru pe care l-am vazut ... ma uitam de jos in sus la lumea adunata in jurul meu", povesteste Laura.

 

Este a doua oara cand se loveste la gat

Culmea este ca portarul lui Newcastle nu este la primul incident de acest fel. Laura s-a mai lovit la gat in 2011, stand un an pe bara. Dupa ce a fost dusa la spital, Laura a aflat in urma radiografiei ca are fractura de cervicala la baza craniului, insa o a doua radiografie a aratat ca totul este in regula. "Sunt doar niste ligamente intinse", spune Laura.

Aceasta urmeaza sa se intoarca in poarta lui Newcastle la inceputul anului, purtand pana atunci o guler special de protectie in jurul gatului.

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies