Portughezii revolutioneaza transmisiunile meciurilor de fotbal! Cum s-a vazut Porto - Benfica, pentru prima data in istorie

Portughezii revolutioneaza transmisiunile meciurilor de fotbal! Cum s-a vazut Porto - Benfica, pentru prima data in istorie

Porto s-a impus la limita, cu 1-0.

FC Porto a stabilit o noua premiera in istoria fotbalului dar si a transmisiunilor sportive. Portughezii au transmis primul meci "360", prin intermediul ochelarilor Gear VR, ce pot transmite virtual meciurile.

Partida dintre FC Porto si Benfica de duminica, terminata cu victoria gazdelor dupa un gol in minutul 86 al lui Andre Andrei, a fost transmisa cu mai multe camere, fanii care au purtat ochelarii putand sa isi aleaga din ce unghi sa vada meciul.

Evenimentul a fost creat in colaborare cu o celebra firma de electronice si telecomunicatii, clubul stabilind o noua premiera mondiala in acest domeniu! De asemenea, pe langa locurile de pe stadion de unde meciul s-a putut vedea virtual, clubul a amenajat un studio si intr-un mall din Porto, acolo unde fanii au putut vedea meciul ca si cand au fost pe stadion.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies