Campionate externe

"Poate il voi ajunge pe Messi, cine stie!" Aroganta lansata de Cristiano Ronaldo la adresa rivalului de la Barca

Cristiano Ronaldo nu a uitat de rivalul sau Messi nici dupa ce a luat al treilea Balon de Aur din istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 21:47
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 21:59

Starul portughez a declarat imediat cum a primit trofeul din mainile lui Henry ca spera ca intr-o zi sa fie cel mai bun jucator din toate timpurile si sa-l ajunga din urma pe Messi.

Argentinianul a cucerit de patru ori in cariera Balonul de Aur din fotbal:

"Mi-am vazut fiul, mi-am vazut mama, totul este in regula... Multumesc tuturor celor care au votat pentru mine, antrenorului meu, coechipierilor mei, presedintelui Real Madrid, clubului. Este o recompensa foarte importanta. A fost un an de neuitat si sa castig un astfel de trofeu este ceva unic.

"Sunt foarte, foarte fericit, acest lucru ma motiveaza sa incerc sa mai castig titluri individuale si cu echipa. Multumesc mamei mele, tatalui meu care ma urmareste din cer, familiei mele. Multumesc selectionatei Portugaliei si tuturor portughezilor.

"Nu ma gandeam ca voi castiga acest balon de trei ori, dar poate ca-l voi ajunge pe Messi, cine stie... Mi-ar placea sa devin unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile", a declarat Ronaldo la gala de la Zurich.

Imediat dupa ce a castigat Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo a postat un videoclip pe Facebook, alaturi de mesajul: "2014 a fost un an plin de momente incredibile. Va multumesc tuturor!"

 
Modifică setările cookies