Cristiano Ronaldo Balonul de Aur Campionate externe

Cum au votat Messi si Cristiano Ronaldo pentru Balonul de Aur! Vezi aici cum s-au impartit TOATE VOTURILE in cursa pentru trofeu

Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur pentru a treia oara in cariera sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 21:09
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2015, 21:24

Cristiano Ronaldo a castigat cursa cu Leo Messi si Manuel Neuer si a reusit ca pentru a treia oara in cariera sa sa castige Balonul de Aur in fotbal.

Imediat dupa ce gala organizata de FIFA s-a terminat, pe site-ul oficial au fost publicate si voturile celor care au decis cine este cel mai bun din lume in 2014.

Leo Messi a votat cu Di Maria, Iniesta si Mascherano pentru Balonul de Aur. Nici Cristiano Ronaldo nu a vrut sa-i dea un vot marelui sau rival. I-a ales pe Sergio Ramos, Gareth Bale si Karim Benzema.

Ciprian Marica i-a votat in cursa pentru Balonul de Aur pe Manuel Neuer, Diego Costa si Leo Messi, in schimb Anghel Iordanescu i-a votat pe Cristiano Ronaldo, Thomas Muller si Lionel Messi la Balonul de Aur.

Cristiano Ronaldo a primit 37,66 la suta din voturile selectionerilor si capitanilor de echipe nationale din intreaga lume. Cristiano Ronaldo a fost urmat de Lionel Messi, cu 15,76 la suta din voturi, si Manuel Neuer, cu 15,72.

VEDETI AICI CUM S-AU IMPARTIT VOTURILE PENTRU BALONUL DE AUR

Modifică setările cookies