Patronul lui Dinamo Moscova a vorbit IN PREMIERA! Motivul pentru care Dan Petrescu a fost dat afara: "Stia ca va pleca!"

Patronul lui Dinamo Moscova a vorbit IN PREMIERA! Motivul pentru care Dan Petrescu a fost dat afara: "Stia ca va pleca!"

►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Dan Petrescu, fost campion al Ligii I, atat din postura de jucator, cat si din cea de antrenor, a fost dat afara in aceasta saptamana de la carma lui Dinamo Moscova, echipa pe care a preluat-o acum un an de zile de pe ultimul loc al clasamentului si pe care a lasat-o acum pe pozitia a 4-a.

Aventura lui Dan Petrescu la Dinamo s-a incheiat dupa ingrangerea categoria suferita pe terenul "lanternei" Anzhi Mahacikhala, scor 0-4, patronul Boris Rothenberg anuntandu-l pe roman ca ii va achita clauza unilaterala de reziliere a contractului, acesta intelegandu-se deja cu un alt tehnician - Stanislav Cherchesov.

Cu performante notabile in fotbalul rus, dupa ce a reusit sa ia Kuban Krasnodar din Liga a II-a si sa o duca pe loc de Europa League, dar si dupa ce a a salvat sezonul pe banca lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu a pierdut increderea lui Rothenberg, acesta criticandu-l acum in presa rusa.

"Dinamo are acum mai multi jucatori rusi, astfel ca aveam nevoie tot de un antrenor rus. Cherchesov este unul dintre cei mai buni tehnicieni din tara si poate sa aiba o comunicare mult mai buna cu jucatorii. Pot sa spun ca am avut o relatie buna cu Dan Petrescu, dar el nu putea sa comunice direct cu jucatorii, avea probleme din acest punct de vedere. Trebuia sa schimbam ceva neaparat. Petrescu stia ca pleaca de la echipa daca nu invinge Anzhi. Ne-am despartit prieteni, pe cale amiabila", a spus Rothenberg in presa rusa, citat si de site-ul itar-tass.com

Fost campion al Romaniei, Dan Petrescu spune acum ca va lua o scurta pauza pana in vara, cand va prelua o noua echipa. Acesta nu a exclus o noua aventura in Rusia, de unde are mai multe oferte. Cu toate acestea, marele vis al lui SuperDan este sa ajunga in Premier League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies