Cosmin Olaroiu Campionate externe

Olaroiu a avut un soc in Dubai! S-a trezit peste noapte ca antreneaza alta echipa! Un seic a dat decret

Trei cluburi au fuzionat... fara sa stie!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Mai 2017, 16:56
Data actualizarii: Miercuri 17 Mai 2017, 16:57

Al-Ahli, Al Shabab si echipa nou-promovata, Dubai Club, vor fuziona! Decizia a fost luata de seicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-presedintele si primul-ministru al Emiratelor Arabe Unite si emirul Dubai!

Acesta a decis ca cele 3 cluburi sa se uneasca pentru a forma un nou club numit Shabab Al Ahli Dubai Club! Vestea a venit ca un soc pentru cele 3 cluburi care tocmai participasera la tragerea la sorti pentru programul sezonului 2017/2018.

Seicul Mohammed a motivat decizia spunand ca isi doreste un club care sa fie competitiv la nivel regional si global. Un logo provizoriu si un nou echipament au fost deja create.

Cosmin Olaroiu este implicat direct in aceasta decizie. Antrenorul roman a fost pana ieri antrenor la Al Ahli si va fi antrenorul noii echipe. Unul dintre cele 3 cluburi, Al Shabab, pregatea o conferinta de presa pentru anuntarea noului antrenor, Miroslav Djukic, insa anuntul a fost abandonat dupa aceasta decizie.

Fuziunea celor 3 cluburi il poate avantaja pe Diego Maradona! Acesta a devenit saptamana trecuta antrenor in liga a 2-a la Fujairah FC si este posibila disputarea unor meciuri de baraj noi pentru promovarea in prima liga dupa ce aceasta a trecut peste noapte de la 14 echipe la 12.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!