MOMENT istoric in Europa: revine omul-record! La 35 de ani incepe o noua provocare pentru cel mai longeviv capitan de nationala:

MOMENT istoric in Europa: revine omul-record! La 35 de ani incepe o noua provocare pentru cel mai longeviv capitan de nationala:

Rafa Marquez revine in Europa la 35 de ani.

Marquez a facut istorie in Europa, la Barcelona, unde a castigat 12 trofee in cei 7 ani pe care i-a petrecut pe Camp Nou.

UN NOU START

Fundasul mexican revine la Hellas Verona, in Italia, dupa ce s-a inteles cu cei de la Leon pentru rezilierea contractului.

Marquez este cel mai longeviv capitan de nationala: el si-a condus echipa la 4 turnee finale, timp de 12 ani - la CM 2002, CM 2006, la CM 2010 si la CM 2014, in Brazilia.

In 2010 el a plecat din Europa si a semnat cu NY Red Bulls, apoi a jucat inca un an la Leon, in Mexic. La nationala joaca inca din 1997, unde a adunat 124 de partide, timp in care a marcat 16 goluri.

Marquez are 35 de ani si jumatate. Presedintele formatiei Leon a explicat, pentru ESPN Mexic faptul ca Marquez a decis sa revina in Europa:

"Da, este decizia jucatorului de a cauta noi provocari. Rafa este chiar acum in drum spre Italia", a spus oficialul echipei mexicane. Rafa Marquez va semna un contract pe un sezon, cu optiune de prelungire, cu formatia antrenata de Andrea Mandorlini.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies