Campionate externe

"Messi nu merita nici locul 2". Toni Kroos, nemultumit de votul pentru Balonul de Aur! Neamtul l-a fi vrut pe Neuer castigator

•Cristiano Ronaldo a castigat cu o diferenta zdrobitoare de voturi cel de-al treilea Balon de Aur din cariera
•Locul 2 a fost ocupat de Lionel Messi, cel care l-a depasit cu 0.04 procente pe Neuer

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 12:51
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2015, 13:09

Toni Kroos, campion mondial cu nationala Germaniei in 2014 si unul dintre oamenii importanti ai Realului in noul sezon, nu e de acord cu votul acordat la Balonul de Aur.

Internationalul german a acceptat suprematia colegului Cristiano Ronaldo, dar spune ca votul a fost unul incorect in ceea ce-l priveste pe Manuel Neuer.

Kroos, fost castigator al Ligii Campionilor cu Bayern si campion mondial en-titre cu nationala Germaniei, a reactionat dupa decernarea Balonului de Aur. Tanarul mijlocas s-a declarat nemultimit de faptul ca Messi a ocupat locul 2, intr-un an in care nu a castigat nimic.

"Este surprinzator si nedrept ca Neuer a fost depasit de Messi. Ma asteptam sa fie un scor strans intre Cristiano si Manuel, pentru ca ei au fost cei mai buni fotbalisti in 2014. Ar fi trebuit sa fie o lupta intre ei doi.

Totusi, eu cred ca Manuel merita trofeul la fel de mult ca Ronaldo", a spus Toni Kroos, citat de Sky Sport.

Toni Kroos a fost unul dintre cei patru internationali germani clasati in top 10 voturi pentru Balonul de Aur. Acesta a obtinut insa doar 1,43% din voturi, in timp ce Ronaldo a avut peste 30%. Manuel Neuer a obtinut 15,72% din voturi, cu 0,04% mai putin decat Messi.

Modifică setările cookies