Campionate externe

Messi a pornit un adevarat razboi dupa vizita in Gabon! IMAGINEA care i-a facut pe gabonezi sa explodeze: "Nu esti la Zoo"

Messi a fost prezent in Gabon pentru o zi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 18:27
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 18:48

"Cand te cheama Lionel Messi si esti un multi-miliardar, nu ai dreptul de a te prezenta in fata oficialilor unei republici, chiar si una de bananieri, cu mainile in buzunarele unor pantaloni scurti cu aspect uzat", scrie partidul UPG intr-un comunicat, care continua cu acuzele.

"Gabon nu exte o gradina zoologica. Nu stim de ce a venit el in Gabon dar avem dreptul de a remarca neglijenta sa si lipsa de respect pentru standarde si principii".

Messi este acuzat ca a venit in fata gabonezilor si a presedintelui in pantaloni scurti, cu tatuajele la vedere. Mai mult, se zvoneste ca Messi ar fi primit in jur de 3 milioane de euro pentru a aparea oficial la inaugurarea lucrarilor pentru stadionul din Gabon ce va gazdui unul dintre meciurile CAN 2017.

Oficialii gabonezi au negat suma imensa oferita lui Messi insa este greu de crezut ca superstarul Barcelonei a venit gratis in Africa pentru a aparea alaturi de presedintele Gabonului.

Modifică setările cookies