Campionate externe

Mbappe, lasat fara cuvinte la intalnirea cu marele Pele! Ce i-a spus despre transferul la Real Madrid: "Asa poti deveni cel mai bun!"

Kylian Mbappe si Pele au fost prezenti la o conferinta de presa de la Paris.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2019, 22:52
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2019, 22:56

Tanarul atacant al celor de la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, si unul dintre cei mai mari fotbalisti din toate timpurile, Pele, au fost invitati speciali la un eveniment al producatorului elvetian de ceasuri de lux, Hublot, la un eveniment ce a avut loc la Paris.

Cei doi au fost prezenti pe scena iar Pele a avut numai cuvinte de lauda despre campionul mondial de 20 de ani: "Ceea ce ma impresioneaza cel mai mult la Mbappe este ca e foarte rapid, are abilitatea de a gandit rapid, isi poate schimba gesturile in ultima clipa!" a spus Pele.

  • Mbappe, lasat fara cuvinte la intalnirea cu marele Pele! Ce i-a spus despre transferul la Real Madrid: Asa poti deveni cel mai bun!

Pele a vorbit si despre posibilitatea ca Mbappe sa ajunga la Real Madrid, transfer despre care presa din Spania si cea din Franta scrie aproape zilnic! "Mbappe nu este nevoit sa plece de la PSG pentru a deveni cel mai bun din lume. Trebuie sa continue sa joace in acelasi mod pentru a fi cel mai bun. Daca vreti sa facem o comparatie, Pele nu a plecat niciodata de la Santos pentru a deveni cel mai bun din lume" a mai spus Pele.

 

CITESTE SI

Modifică setările cookies