Mbappe, cel mai scump fotbalist al planetei dupa calculele specialistilor! Care este cota reala a campionului mondial si cat mai costa Messi, aflat doar pe locul 5 in topul valorii!

Mbappe, cel mai scump fotbalist al planetei dupa calculele specialistilor! Care este cota reala a campionului mondial si cat mai costa Messi, aflat doar pe locul 5 in topul valorii!

CIES Football Observatory, o cunoscuta institutie de statistica a fotbalului din Anglia, a intocmit o lista a celor mai scumpi jucatori din primele 5 ligi europene.

CIES Football Observatory a intocmit un clasament al celor mai scumpi jucatori de la fiecare club din top 5 campionate ale Europei. Potrivit statisticienilor, care au luat in considerare aspecte precum postul jucatorilor, varsta, performantele si potentialul de marketing, Kylian Mbappe este in acest moment cel mai scump jucator!

CIES Football Observatory noteaza ca valoarea reala de piata a lui Mbappe este acum de 228 milioane euro, ceea ce reprezinta 24.9% din valoarea totala a lotului lui PSG.

Urmatorul in top este Harry Kane, al carui valoare este de 198 milioane euro. El este si cel mai scump fotbalist din Anglia.

Leo Messi se afla pe locul 5, dupa Mbappe, Kane, Sterling si Salah, si este evaluat la 171 milioane euro!

Cel mai scump jucator din Germania este pustiul Jadon Sancho, de la Dortmund, cu o cota estimata de specialisti la 148 milioane euro.

Cei mai valorosi jucatori de la fiecare echipa, din top 5 campionate


VEZI SI:

**Dragomir: "Stiu unde va pleca Dennis Man, FCSB o sa ia 20 de milioane € pe el!"

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

  • Mbappe, cel mai scump fotbalist al planetei dupa calculele specialistilor! Care este cota reala a campionului mondial si cat mai costa Messi!
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies