Inca o "NEBUNIE" marca PSG? Transferul de 500 de milioane de euro pe care il incearca seicii: vor sa aduca un campion mondial

Inca o "NEBUNIE" marca PSG? Transferul de 500 de milioane de euro pe care il incearca seicii: vor sa aduca un campion mondial

PSG incearca o noua lovitura uriasa pe piata transferurilor.

Dupa ce l-au adus pe Neymar de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, acum seicii vor sa-l transfere si pe Varane de la Real Madrid.

Fundasul francez si-a exprimat deja dorinta de a pleca de la Madrid, insa Real nu este dispusa sa renunte asa usor la jucator. Varane are o clauza de reziliere de 500 de milioane de euro, suma pe care Real o vrea pana la ultimul cent pentru a-i permite fotbalistului sa plece.

Aflat la Real din 2011, Varane considera ca nu mai are nimic de demonstrat la Madrid si vrea o noua provocare. Fundasul francez a castigat 16 trofee alaturi de "galactici", printre acestea fiin doua campionate si patru trofee UEFA Champions League.

Juventus si Manchester United s-au mai aratat interesate de Varane.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul de Interne: Raportul declasificat privind evenimentele din 10 august a fost trimis la DIICOT
BRAT