Campionate externe

"Mare antrenor, mare jucator!" :) IRONIE incredibila intre doi campioni mondiali ai nemtilor! Replica dura a aparut pe Twitter:

Podolski si fostul jucator al Germaniei, Lothar Matthaus, s-au certat din cauza sfaturilor primite de Lukas.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 11:54
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 12:02

Totul a inceput dupa ce Podolski a fost sfatuit de Matthaus sa mai si joace si sa mai lase activitatea pe retelele sociale. Lukas e mare fan Twitter, acolo unde posteaza si comenteaza foarte des.

Podolski a fost imprumutat zilele trecute pentru 600.000 de euro de la Arsenal celor de la Inter.

"Lukas are calitati, acum trebuie sa le si arate pe teren, din nou. In trecut am auzit ca da tweet-uri mai mult decat am auzit ca joaca fotbal. Trebuie sa se concentreze pe fotbal", a spus Matthaus celor de la Sky Germania.

Dupa 'sfatul' primit de la marele campion, Podolski a reactionat ironic, desigur, tot pe Twitter :)

"Mi se pare foarte amuzant ca Matthaus imi da mie lectii despre cum sa ma port", a scris Podolski, inserand si niste emoticoane: unul cu o mireasa, unul cu o inima sagetata si unul cu o figura care plange. Ironia e clara pentru Matthaus, care s-a despartit pana acum de patru sotii si este la a cincea casnicie.

Matthaus are 53 de ani si un palmares care contine peste 20 de trofee la echipele de club, majoritatea cu Bayern. El a castigat o cupa mondiala si un campionat european cu Germania, jucand si alte doua finale mondiale. Cand s-a apucat de antrenorat, Matthaus nu a mai stralucit, iar dupa cateva experiente ratate, el s-a retras din antrenorat, in 2011.

Podolski are si el in palmares un titlu mondial, in 2014, cat si o finala de EURO, in 2008.

Modifică setările cookies