Maradona se poarta iar LIKE A BOSS! S-a luat de Ronaldo si Pele dupa Baloanele de Aur primite de cei doi! Cum i-a ironizat:

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Ianuarie 2014, 10:10
Maradona se poarta iar LIKE A BOSS! S-a luat de Ronaldo si Pele dupa Baloanele de Aur primite de cei doi! Cum i-a ironizat:

► Weekend FAntastic la Sport.ro! Vineri, 21.45: Arsenal - Coventry City! Sambata, 14.45: Bournemouth - Liverpool! FA Cup. Religia Fotbal

Fostul superstar al Argentinei, Diego Armando Maradona, a comentat decizia FIFA de a-i acorda Balonul de Aur lui Ronaldo in acest an, in defavoarea lui Messi, conationalul sau.

Maradona are o relatie stransa cu Messi, pe care l-a desemnat urmasul sau in mai multe ocazii.

Maradona a declarat pentru La Nacion, citat de Sport.es: "Felicitari lui Christiano dar si mai multe felicitari lui Messi, care daca nu se accidenta primea inca o data Balonul de Aur".

Fost campion mondial cu Argentina, Maradona nu a uitat sa se ia nici de Pele, care a primit Balonul de Aur pentru intreaga cariera:

"Trebuie sa fim sinceri, Pele nu e nici cel mai bun brazilian din istorie. Au facut un sondaj si pe primul loc a iesit Senna. La fel si la fotbal, a fost mereu dupa mine", a spus Maradona.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Craiova. Trei cadre medicale au suferit fracturi după ce au sărit de la etaj
BRAT

Modifică setările cookies