Lucescu detoneaza bomba, vrea sa plece de la Sahtior! Anuntul facut azi in presa: "Am gresit ca nu le-am acceptat oferta!"

Lucescu detoneaza bomba, vrea sa plece de la Sahtior! Anuntul facut azi in presa: "Am gresit ca nu le-am acceptat oferta!"

Mircea Lucescu a ajuns sa regrete ca a refuzat oferte.

Mircea Lucescu a ajuns sa regrete ca nu a acceptat oferta lui Galatasaray. Acesta a declarat astazi in publicatia turca Fanatik ca si-ar fi dorit sa mearga in Turcia in aceasta vara.

Dupa peste 10 ani de cariera in Ucraina, Mircea Lucescu a ajuns intr-un punct sensibil in aceasta vara, odata cu criza politica, transformata in criza militara, din tara vecina. Lucescu a declarat atunci ca nu se gandeste sa plece de la Donetk inainte de a se stabiliza lucrurile, insa acum spune ca regreta ca nu a acceptat oferta lui Galatasaray.

"Traiesc aici si este o tensiune foarte mare. Akhmetov a pus presiune pe mine sa nu plec de la echipa asa ca am refuzat oferta de la Galatasaray. Acum imi dau seama ca am facut o mare greseala, Galatasaray era o oportunitate imensa pentru mine", spune Lucescu in presa turca.

Tehnicianul roman are probleme si cu jucatorii fugiti de la echipa. Nu mai putin de 5 brazilieni au refuzat sa se prezinte la reunire in urma cu o luna, printre care si Douglas Costa si Teixeira, doua dintre vedetele echipei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies