Ultimul mare transfer al verii il face Barcelona! Oferta nebuna pentru un jucator de top: cand are loc intalnirea decisiva

Ultimul mare transfer al verii il face Barcelona! Oferta nebuna pentru un jucator de top: cand are loc intalnirea decisiva

Campioana Spaniei are 48 de ore la dispozitie pentru rezolvarea transferului.

FC Barcelona a facut o noua oferta pentru Adrien Rabiot de la Paris Saint-Germain, anunta jurnalistul spaniol Gerard Romero. Contractul mijlocasului francez de 23 de ani cu PSG expira vara viitoare, insa Barca vrea sa-l aduca acum.

Rabiot a refuzat toate ofertele primite de la PSG pentru prelungirea contractului si este dispus sa-si duca actualul contract pana la final. Cei de la PSG ar putea sa aleaga varianta de a-l vinde acum pe Rabiot pentru a primi o suma de bani, mai ales in conditiile in care amenintarea incalcarii Fair-Play-ului Financiar ramane semnificativa.

Intalnirea decisiva intre reprezentantii celor doua cluburi urmeaza sa aiba loc joi la Manchester. Daca Rabiot va ramane pana la urma la PSG, AC Milan si Liverpool sunt alte 2 cluburi care intentioneaza sa-l aduca pe Rabiot cand va deveni liber de contract.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies