Campionate externe

Legendarul Ruud van Nistelrooy, favorit să antreneze un club uriaș din sezonul următor

Legendarul atacant olandez Ruud van Nisterlrooy (45 de ani) este favorit să preia un club uriaș din sezonul următor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2022, 12:46
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2022, 12:49

Atacantul trecut în cariera sa pe la Manchester United, Real Madrid sau Hamburg antrenează, în prezent, echipa U21 a celor de la PSV Eindhoven, club pentru care a evoluat și în cariera de fotbalist, între 1998 și 2001, și de la care a plecat în Anglia, la United.

Ruud van Nistelrooy, favorit să antreneze PSV Eindhoven din sezonul următor

Oficialii clubului olandez îl vor pe Van Nistelrooy la prima echipă. Antrenorul Roger Schmidt vrea să plece de la dubla câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni la finalul acestui sezon, și conducerea vrea să meargă pe mâna fostului mare atacant, notează Eindhovens Dagblad.

  • Ruud van Nistelrooy

Ruud van Nistelrooy s-a retras în 2012, iar în 2014 și-a început cariera ca antrenor secund la naționala Olandei, unde a lucrat cu Guus Hiddink și Danny Blind.

La PSV, acesta a antrenat grupele U17, U18, U19 și U21. În 2020, acesta a mai avut o scurtă experiență la naționala Olandei, unde a fost luat în staff de Frank de Boer și Dwight Lodeweger.

Pentru Van Nistelrooy, ar fi prima experiență ca antrenor la o echipă de seniori. În acest sezon, PSV se bate la titlu în Olanda. Are 64 de puncte și este la doar două puncte în spatele liderului Ajax Amsterdam. Feyenoord Rotterdam completează podiumul, cu 55 de puncte.

Modifică setările cookies