L'Equipe a ales cei 10 pusti GENIALI din fotbal! Cel mai tare pariu la ora actuala: cine preia Balonul de Aur de la Messi?

Autor: Sport.ro
Joi 31 Octombrie 2013, 14:07
L'Equipe a ales cei 10 pusti GENIALI din fotbal! Cel mai tare pariu la ora actuala: cine preia Balonul de Aur de la Messi?

► Hallo-Win Cupa! Rapid – Petrolul, azi 20:30, in direct PRO TV!

L'Equipe a stabilit ca in fiecare an o lista cu 10 tineri jucatori cu sanse mari sa devina vedete internationale la cluburi imense din Europa. Steaua a simtit pe pielea ei ce inseamna sa ai un astfel de pusti in echipa. Neamtul Schurrle a facut ravagii in acest sezon pe national arena si se anunta ca un viitor lider la Chelsea. Januzaj, Isco sau Pogba sunt si ei in topul alcatuit de celebrul ziar francez.

Lista L'Equipe: Koke (Atletico Madrid), Paul Pogba (Juventus), Isco (Real Madrid), Adnan Januzaj (Manchester United), Thibaut Courtois (Chelsea & Atletico Madrid), Julien Draxler (Schalke), Raphael Varane (Real Madrid), Matija Nastasic (Man City), Marco Verratti (PSG) & Andre Schurrle (Chelsea).

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Încă 5 locatari din „blocul morții” din Timișoara, duși la spital. Substanța, cumpărată de pe piața neagră
BRAT