Ii ia Messi Balonul de Aur lui Ronaldo sau il egaleaza portughezul pe argentinian? FIFA a anuntat cand va numi finalistii. SONDAJ

Ii ia Messi Balonul de Aur lui Ronaldo sau il egaleaza portughezul pe argentinian? FIFA a anuntat cand va numi finalistii. SONDAJ

Lista celor 23 de jucatori nominalizati pentru Balonul de Aur va fi anuntata pe 20 octombrie, iar cei trei finalisti, pe 30 noiembrie, a anuntat FIFA, in timp ce trofeul va fi ridicat de castigator la inceputul anului viitor.

Lionel Messi, care a primit la sfarsitul lunii august premiul de cel mai bun jucator UEFA pentru sezonul trecut, este mare favorit pentru a-i succeda lui Cristiano Ronaldo. 

Cei doi mari rivali, argentinianul (FC Barcelona) si portughezul (Real Madrid), au monopolizat Baloanele de Aur de la cel din 2008 castigat ce Ronaldo. In schimb, Messi a castigat patru (record), iar Ronaldo trei. 

''Nu exista cu adevarat decat un singur jucator care poate castiga Balonul de Aur de data aceasta'', a comentat, pe site-ul FIFA, Lothar Matthaus, laureat al acestui trofeu in 1990. ''Mess a avut un sezon exceptional cu Barcelona, castigand nu doar Liga Campionilor, ci realizand si dubla in Spania (La Liga si Cupa Spaniei)'', a adaugat fostul capitan al Germaniei.

Cine va castiga Balonul de Aur 2015? (6406 voturi)
 
Cristiano Ronaldo
43.41%
2781 voturi
 
Leo Messi
46.43%
2974 voturi
 
Neymar
39 voturi
 
Luis Suarez
44 voturi
 
Zlatan Ibrahimovic
93 voturi
 
Lewandowski
422 voturi
 
Altul (Numeste-l in zona de comentarii)
53 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Cluj-Napoca devine oraș verde, cu 100 de milioane de euro, bani europeni. Autobuze autonome și străzi smart
BRAT
Modifică setările cookies