I-au DAT AFARA din prima liga! Decizie istorica dupa ce fanii si jucatorii unui club au atacat un arbitru in timpul unui meci

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Martie 2019, 19:11

	I-au DAT AFARA din prima liga! Decizie istorica dupa ce fanii si jucatorii unui club au atacat un arbitru in timpul unui meci

Federatia a decis sa trimita clubul in liga a 3-a.

Un club din Albania a fost exclus din prima liga si retrogradat in liga a 3-a dupa ce un arbitru a fost atacat in timpul unei partide. Jucatorii si fanii celor de la FK Kamza l-au incercuit pe arbitrul Eldorjan Hamiti si l-au lovit in mai multe randuri la finalul partidei de sambata cu KF Laci.

Partida s-a incheiat cu scorul de 1-1 dupa ce echipa oaspete a primit un penalty in prelungiri. Federatia a decis sa o excluda pe FK Kamza, urmand ca in sezonul viitor sa inceapa din liga a 3-a. Clubul a fost amendat si cu aproximativ 9.000 de dolari.

FK Kamza a fost fondat in 1936, insa a promovat in premiera in 2012. Kamza a retrogradat in sezonul urmator, pentru ca in 2017 sa revina in prima liga. Kamza se afla pe ultimul loc in prima divizie cu 17 puncte in 24 de partide.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Filmul zilei în care Dăncilă a devenit candidatul PSD. Premierul s-a plâns de Dragnea
BRAT