I-a luat Balonul de Aur, i-a luat si statuia! Numele lui Messi, pe statuia lui Cristiano Ronaldo din Madeira! FOTO

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Ianuarie 2016, 09:20

	I-a luat Balonul de Aur, i-a luat si statuia! Numele lui Messi, pe statuia lui Cristiano Ronaldo din Madeira! FOTO

Numele argentinianului Lionel Messi si numarul 10 purtat de acesta la FC Barcelona, au fost scrise cu vopsea rosie pe spatele statuii lui Cristiano Ronaldo din orasul Funchal, capitala insulei natale a fotbalistului portughez, Madeira.

Acest act de vandalism a avut loc in noaptea de luni spre marti, la cateva ore dupa atribuirea Balonului de Aur 2015 atacantului Barcelonei, care l-a devansat pe marele sau rival de la Real Madrid, anunta Diario de Noticias din Madeira, precizand ca statuia a fost deja curatata.

"Este un act rusinos, comis din gelozie fata de el", a reactionat Katia Aveiro, sora capitanului selectionatei Portugaliei, pe retelele de socializare, unde circula imaginii cu statuia vandalizata.

Lionel Messi a cucerit luni al cincilea sau Balon de Aur, trofeul rezervat celui mai bun fotbalist al lumii si pe care Cristiano Ronaldo l-a castigat la randul sau de trei ori.

Portughezul a inaugurat, in decembrie 2014, o statuie de bronz care il reprezinta, avand o inaltime de 3,40 m, pe faleza de la Funchal, la cateva sute de metri de muzeul dedicat fotbalistului de la Real Madrid, finantat chiar de el. 

Sursa: Agerpres

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Președintele Klaus Iohannis: ”Reanalizarea legilor justiției nu mai poate fi amânată”
BRAT

Modifică setările cookies