Angel Di Maria Anglia Mario Balotelli Olivier Giroud Premier League Campionate externe

Hot or Not? Englezii au numit cea mai sexy echipa din Premier League, dar si cel mai frumos jucator! Di Maria si Balotelli, intre URATI :)

•Englezii de la Paddy Power, celebra casa de pariuri, se tin de glume. Recunoscuti pentru mesajele lor amuzante postate pe Twitter la adresa fotbalistilor din Premier League, acestia au decis acum sa acorde si un trofeu mai putin obisnuit in fotbal. •Englezii au desemnat cel mai frumos jucator, dar si cea mai sexy echipa din fotbalul britanic.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 14:56
Data actualizarii: Miercuri 11 Februarie 2015, 15:12

Englezii de la Paddy Power au ales o categorie de votante care au mai putine cunostinte despre fotbal, rugand 250 de americance sa isi dea cu parerea despre cat de sexy sau cat de urati sunt fotbalistii din Premier League. Ideea acestora a fost aceea ca femeile sa nu fie influentate de popularitatea fotbalistilor pe continentul european, ci doar de aspectul lor fizic.

Astfel, acestia au descoperit ca francezul Oliver Giroud (Arsenal) este considerat cel mai frumos fotbalist din fotbalul englez, in timp ce Angel Di Maria si Mario Balotelli, vedetele lui Manchester United si Liverpool, sunt intre cei mai urati.

De asemenea, acestia le-au pus pe cele 250 de americance sa aleaga si un prim 11 al celor mai aratosi fotbalisti, dar si echipa celor mai...putin frumosi :)

In ceea ce priveste echipa cu cei mai multi fotbalisti frumosi, primul loc le-a revenit celor de la Burnley, in timp ce West Bromwich, Swansea si Newcastle au ajuns la retrogradare.

Cel mai frumos fotbalist - Oliver Giroud

Cea mai sexy echipa

Primul 11 al celor mai urati jucatori

Echipa cu cei mai multi fotbalisti frumosi

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!