Grecia Campionate externe

Grecia anuleaza toate meciurile din aceasta saptamana, dupa ce un fan de 46 de ani a fost ucis la un meci de Liga a III-a

Moartea unui suporter grec in timpul violentelor de la un meci de Liga a III-a din Grecia a oprit toate partidele de sport din aceasta saptamana.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 09:23
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 18:40

Guvernul elen a anuntat ca nu va avea loc niciun meci oficial in Grecia in aceasta saptamana, in toate sporturile de echipa, in memoria suporterului de 46 de ani decedat dupa ce a fost batut de alti fani. Este vorba despre cazul lui Kostas Katsoulis, fan al lui Ethnikos, care a murit luni la un spital din Atena, la doua saptamani dupa ce a fost batut de fanii altei echipe la un meci din liga a treia greaca, in Creta. Katsoulis fost atacat de aproximativ 30 de suporteri ai echipei Irodotos.

"In semn de respect pentru Kostas Katsoulis, care si-a pierdut viata, victima a violentei suporterilor de fotbal, si prin decizia viceministrului Culturii si Sporturilor Giannis Andrianos, toate meciurilor oficiale din sporturile de echipa din tara programate in week-end-ul viitor vor fi amanate", a anuntat Secretariatul general al Sporturilor.

Aceasta decizie vizeaza in special meciurile din campionatul de fotbal al Greciei, intre care se numara si derbiul PAOK - Olympiakos.

Modifică setările cookies