Gluma se ingroasa in Ucraina! Dupa refuzul brazilienilor de a se intoarce la Sahtior, o alta echipa a primit vestea "cea mare"

Gluma se ingroasa in Ucraina! Dupa refuzul brazilienilor de a se intoarce la Sahtior, o alta echipa a primit vestea "cea mare"

Campioana Ucrainei, Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a pierdut sase jucatori straini, care au refuzat sa revina in Ucraina, dupa meciul amical sustinut in Franta, cu Olympique Lyon.

Trei jucatori argentinieni ai echipei Metalist Harkov si-au exprimat intentia ferma de a parasi clubul din cauza instabilitatii politice din Ucraina.

Capitanul echipei, Alejandro Gomez, si Jonathan Cristaldo au anuntat ca vor ramane in Argentina pana cand situatia din Ucraina se va rezolva, amenintand chiar ca isi vor rezilia contractele.

"Nu este normal sa ramanem intr-o tara in care nu mai suntem in siguranta. Nimeni nu ne poate asigura securitatea in Ucraina", a declarat Gomez citat de site-ul www.football.ua.

Saptamana trecuta, un alt jucator argentinian, Sebastian Blanco, a refuzat sa revina cu Metalist din stagiul din Austria.

"Dupa prabusirea avionului companiei Malaysia Airlines, nu am nicio intentie sa revin in Ucraina", a declarat jucatorul, adaugand ca situatia din Ucraina este "anormala".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Aur pentru România. Ancuța Bodnar și Simona Radiș au cucerit titlul olimpic la dublu vâsle
BRAT
Modifică setările cookies