Gest fara precedent al unor DUSMANI de moarte! Unii dintre cei mai periculosi ULTRASI din Europa s-au unit si au protestat impreuna! VIDEO:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Decembrie 2013, 13:10

	Gest fara precedent al unor DUSMANI de moarte! Unii dintre cei mai periculosi ULTRASI din Europa s-au unit si au protestat impreuna! VIDEO:

►SPORT.RO: Viitorul - Astra marti 20:30 si Petrolul - Vaslui miercuri 19:00 ► PRO TV: Dinamo - Panduriimiercuri 21:30 si Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Doua dintre galeriile cele mai mari din Croatia, ale lui Dinamo Zagreb si Hajduk Split, s-au unit in acest weekend pentru un protest fara precedent, chiar in ziua marelui derby.

Galeria celor de la Split, asa numita "Torcida", a refuzat voucherele speciale pentru meci, considerand ca noua lege impusa in Croatia, care presupune ca fiecare suporter sa se inregistreze ca fiind membru al unui club pentru a putea merge in deplasare. Fanii nu sunt de acord cu decizia autoritatilor si cer ca fiecare suporter sa aiba libertatea de a merge la un meci de fotbal.

Astfel, dupa o noua propunere refuzata, acestia au fost primiti alaturi de ei chiar de eternii rivali, "Bad Blue Boys" - galeria lui Dinamo Zagreb.

Aceasta unire a celor doua galerii a consemnat un moment fara precedent in istoria fotbalului croat, iar fanii spun ca vor lupta in continuare impotriva interzicerii spectacolului din tribune, dar si impotriva mafiei care conduce fenomenul.

Din nefericire, au existat si cateva incidente izolate pe strazile din Zagreb, mai multi fani fiind retinuti dupa 'un schimb de opinii' cu politia :)

Meciul dintre cele doua echipe s-a incheiat la egalitate, scor 2-2.

Mai multe fotografii aici

Miturile despre vaccinurile anti-COVID, demontate de experți. Cum s-a reușit dezvoltarea serului într-un timp atât de scurt
BRAT

Modifică setările cookies