FIFA mai permite o schimbare in timpul meciurilor. De cand se aplica regula si cum va fi testata
18 2016 19:14

FIFA mai permite o schimbare in timpul meciurilor. De cand se aplica regula si cum va fi testata

International Football Association Board (IFAB) a hotarat sa inceapa testarea celei de-a 4-a schimbari in fotbal!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Primele doua competitii importante unde va fi aplicata modificarea sunt Jocurile Olimpice de la Rio si Campionatul Mondial al Cluburilor de la sfarsitul anului. IFAB a decis ca cea de-a 4-a schimbare sa fie permisa numai in timpul reprizelor de prelungire pentru meciurile eliminatorii.

"Dupa hotararea IFAB, Comitetul Executiv al FIFA si-a dat acordul ca experimentul sa aiba loc la Jocurile Olimpice, la Mondialul feminin sub 20 de ani si la Campionatul Mondial al cluburilor din Japonia", a anuntat FIFA intr-un comunicat.
 2 comentarii
  • 18 2016
    g atac cerebral de cord. esca, protv=mizerie!...
  • 18 2016
    Dolph Lundgren Curand fotbalul o sa devina precum handbalul, baschetul, voleiul, cu schimbari nelimitate ! Daca tot trebuie atrasa PROSTIMEA COTIZANTA la meciuri cu " spectacol ", actorii trebuie sa fie cat mai odihniti ca sa-l poata oferi. Dupa 30 de minute de alergat, majoritatea fotbalistilor sunt lesinati, asa ca un suflu nou e " binevenit " !!! De ce nu puneti doi portari in poarta, eventual niste cosuri de baschet deasupra si doua bare de rugby pentru cei care vor sa vada daca pot trimite mingea dincolo de tribune ... mingea sa poata fi jucata si cu mana sa iasa un fel de foothandball ? ? ?...
BRAT