EXCLUSIV Piturca a declansat JIHADUL dupa ce a fost dat afara! Razboiul pornit intre fostul selectioner si seicii lui Al Ittihad

EXCLUSIV Piturca a declansat JIHADUL dupa ce a fost dat afara! Razboiul pornit intre fostul selectioner si seicii lui Al Ittihad

Victor Piturca a pornit razboiul cu seicii arabi.

Conducerea celor de la Al Ittihad vrea sa scape de Piturca. Acesta nu mai face parte din planurile lor pentru sezonul urmator, dupa ce a terminat in afara obiectivului stabilit de conducere, locurile 1-3.

Piti a fost anuntat ca daca nu isi reziliaza intelegerea va fi trimis la echipa a doua alaturi de toti oamenii din staff, insa acesta un a cedat presiunii. Cearta dintre cele doua parti a mers atat de departe incat contractul lui Piturca a fost reziliat unilateral dupa ce nu si-a indeplinit obiectivul.

Surse www.sport.ro anunta ca Piturca i-a reclamat pe conducatorii lui Al Ittihad la FIFA, dupa ce acestia au refuzat sa ii vireze in cont prima transa din contract.

Piturca a semnat in toamna trecuta cu Al Ittihad, urmand sa aiba un salariu de 2,4 milioane de dolari anual, insa pana acum fostul selectioner nu a vazut niciun ban de la arabi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies