Englezii vin cu DOVADA: de ce a ales FIFA Qatar-ul pentru Mondialul din 2022!

Joi 02 Decembrie 2010, 18:42

	Englezii vin cu DOVADA: de ce a ales FIFA Qatar-ul pentru Mondialul din 2022!

Englezii sunt dezamagiti ca au pierdut batalia pentru organizarea Mondialului din 2018, insa nu si-au pierdut ironia! :)

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Ziaristii de la The Guardian inspirati de cititori au gasit dovada - de ce FIFA a ales Qatarul ca tara organizatoare pentru Mondialul din 2022 unde nationala de fotbal din Qatar e deja calificata. FIFA a fost impresionata de cea mai mare ratare din istoria fotbalului! - spun englezii.

"Rezultatele votarii de la FIFA au fost  uimitoare. Sa nu uitam de calitatea fotbalului din Qatar (VIDEO)!" scriu cei de la The Guardian. :)

 

Si asta nu e tot! Pe celebra enciclopedie on-line, wikipedia, fanii englezi s-au razbunat pe alegerea FIFA. Nationala din Qatar nu s-a calificat niciodata la Mondiale iar suporterii le-au editat pagina de pe wikipedia: "2006 nu s-au calificat la Mondiale; 2010 nu s-au calificat; 2014 nu se vor califica; 2018 nu se vor califica; 2022 - au castigat prin MITA!)


Sursa: wikipedia

Citeste si:
BUCUREŞTI. COLAPS IMINENT I. Bucureştenii, la un pas de-a nu mai avea apă caldă şi căldură în următorii ani
BRAT