Revenire de senzatie a lui Fabregas! Ronaldo e in topul celor mai influente persoane din lume! Cele mai tari anunturi din Europa

Revenire de senzatie a lui Fabregas! Ronaldo e in topul celor mai influente persoane din lume! Cele mai tari anunturi din Europa

► Amsterdamul petrece! Heracles – Ajax, duminica 15:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro! HIGH, OLANDA!

Transferurile sunt cel mai discutat subiect in aceasta perioada. In Anglia, Daily Mail anunta ca United vrea sa aduca doi titulari din nationala (AICI), in timp ce un jucator de baza a lui Arsene Wenger poate ajunge si el la echipa antrenata de Giggs (AICI).

Spaniolii de la Sport de Catalonia scriu ca Barcelona are o lista lunga de jucatori pe care ii doreste (AICI si AICI), iar cei de la Mundo Deportiva anunta ca Fabregas este aproape sigur ca se va desparti de echipa catalana (AICI).

Cristiano Ronaldo si Serena Williams sunt in topul celor mai influenti oameni din lume, potrivit Time (AICI), in timp ce o echipa celebra din Premier League poate ajunge intr-o situatie foarte dificila daca retrogradeaza (AIC).

Mayweather a acordat un interviu emotionant in Independent (AICI), in timp ce Grand Slam-ul de la Wimbledon va avea permii uriase (AICI).
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies