EMOTIONANT! Cristiano Ronaldo a izbucnit in lacrimi! Ce a facut imediat dupa ce a primit Balonul de Aur!

Autor: Sport.ro
Luni 13 Ianuarie 2014, 21:03

	EMOTIONANT! Cristiano Ronaldo a izbucnit in lacrimi! Ce a facut imediat dupa ce a primit Balonul de Aur!

Daca e marti, e SHOW la Sport.ro:
► 13:00 Dezbatere LIVE cu Gica Popescu ►15:30 Trageri la sorti semifinale Cupa Romaniei ► 17:00 Prezentare Mutu la Petrolul ►20:00 Hagi comenteaza Steaua – Dinamo Kiev, Supercupa Europei 87

Cristiano Ronaldo a castigat Balonul de Aur dupa 4 ani in care a suferit cand l-a vazut pe Messi ca ridica trofeu dupa trofeu. 

Ronaldo si-a sarutat iubita, apoi a izbucnit in lacrimi. S-a dus pe scena, iar fiul sau a venit dupa el. Ronaldo tot nu si-a putut stapani lacrimile si i-a dedicat trofeul marelui Eusebio, decedat in urma cu o saptamana. 

 

"Este un moment foarte emotional. Le multumesc tuturor colegilor de la Real Madrid. Fara ei, acest trofeu nu ar fi fost posibil. Dedic acest trofeu lui Eusebio, cel care nu se mai afla printre noi

Sunt foarte fericit, este foarte dificil sa castigi acest premiu. Vreau sa ii multumesc sotiei mele, prietenilor mei, fiului meu. Este un moment extrem de emotionant" a declarat Ronaldo plangand. Chiar si fiul sau a inceput sa planaga langa el. In sala, mama sa isi stergea si ea lacrimile. 

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies