Drama GENIULUI care a schimbat fotbalul! Se retrage in lacrimi dupa o infrangere care i-a rupt inima! Mesajul emotionant al fostului jucator de la Barca:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Iulie 2012, 10:08
Drama GENIULUI care a schimbat fotbalul! Se retrage in lacrimi dupa o infrangere care i-a rupt inima! Mesajul emotionant al fostului jucator de la Barca:

E considerat unul dintre cei mai tehnici si unul dintre cei mai buni pasatori din generatia sa. Infrangerea de noaptea trecuta l-a facut sa se decida sa se retraga

Boca Juniors a ratat castigarea celui de-al 7-lea trofeu de Copa Libertadores - Corinthians este noua regina a Americii de Sud.

Pentru Juan Roman Riquelme, a fost prima finala de Copa Libertadores pierduta - le castigase pe precedentele 3, toate cu echipa lui de suflet, Boca Juniors. Infrangerea cu Corinthians l-a facut sa anunte ca se retrage.

"Ma simt gol, nu mai am nimic. Nu mai pot juca" le-a spus dupa meci Riquelme celor de la Ole, vizibil emotionat. "Iubesc acest club si sunt recunoscator pentru tot. Am vorbit cu echipa, cu presedintele, le-am spus ca nu voi continua si ca iubesc acest club. Dar compromisul pe care trebuie sa-l fac e mare, ma simt gol si nu mai am nimic altceva de oferit" a mai spus Riquelme.

Totusi, mai exista o speranta: "E decizia mea. Daca ma roaga fiul meu, voi mai juca inca putin, dar aici nu o pot face. Ii iubesc pe fanii lui Boca, m-am nascut si am trait ca fan al acestei echipe"

Riquelme a jucat de-a lungul carierei la doar 3 echipe - Boca Juniors, Barcelona si Villarreal. A fost declarat jucatorul argentinian al anului in 2000, 2001, 2008 si 2011. A fost desemnat cel mai bun jucator strain in La Liga in sezonul 2004-2005. A castigat 5 titluri interne cu Boca, 3 Copa Libertadores, o Cupa Intercontinentala si o Supercupa a Americii de Sud.

Asistenta medicală din Botoșani declarată deces Covid-19 nu a fost, de fapt, infectată. Moartea ei rămâne un mister
BRAT