Doar 5 jucatori au dat 4 goluri intr-un meci in acest sezon! Wijnaldum este ultimul nume adaugat pe lista cu nume COLOSALE

Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 19:35
Data actualizarii: Vineri 23 Octombrie 2015, 19:37

Olandezul Wijnaldum a reusit 4 goluri la ultima evolutie pentru Newcastle.

Cristiano Ronaldo, Lewandowski, Aguero si Neymar erau singurii jucatori care au marcat 4 goluri intr-un singur meci, in acest sezon. Acestora li s-a adaugat si Wijnaldum dupa careul de goluri inscris in meciul cu Norwich, saptamana trecuta in Premier League.

Jucatorul lui Newcastle a reusit sa faca diferenta in victoria 6-2 a echipei sale, avand 6 goluri in ultimele 5 meciuri pentru Olanda si Newcastle.

Ronaldo a marcat 5 goluri in victoria cu Espanyol, 6-0, Lewandowski a dat 5 in 9 minute cu Wolfsburg, Aguero a dat 5 goluri cu Newcastle, in victoria cu 6-1 din 3 octombrie, iar Neymar a inscris 4 goluri in ultima etapa in Spania, in victoria cu 5-2 in fata lui Rayo Vallecano.

Georginio Wijnaldum a fost transferat de Newcastle de la PSV in aceasta vara, pentru 20 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din era lui Mike Ashley la carma clubului. Olandezul a inscris 6 goluri in primele 9 meciuri pentru Newcastle, dupa ce sezonul trecut inscrisese 18 goluri in cele 42 de meciuri in toate competitiile pentru PSV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!