Doar 5 jucatori au dat 4 goluri intr-un meci in acest sezon! Wijnaldum este ultimul nume adaugat pe lista cu nume COLOSALE

Doar 5 jucatori au dat 4 goluri intr-un meci in acest sezon! Wijnaldum este ultimul nume adaugat pe lista cu nume COLOSALE

Olandezul Wijnaldum a reusit 4 goluri la ultima evolutie pentru Newcastle.

Cristiano Ronaldo, Lewandowski, Aguero si Neymar erau singurii jucatori care au marcat 4 goluri intr-un singur meci, in acest sezon. Acestora li s-a adaugat si Wijnaldum dupa careul de goluri inscris in meciul cu Norwich, saptamana trecuta in Premier League.

Jucatorul lui Newcastle a reusit sa faca diferenta in victoria 6-2 a echipei sale, avand 6 goluri in ultimele 5 meciuri pentru Olanda si Newcastle.

Ronaldo a marcat 5 goluri in victoria cu Espanyol, 6-0, Lewandowski a dat 5 in 9 minute cu Wolfsburg, Aguero a dat 5 goluri cu Newcastle, in victoria cu 6-1 din 3 octombrie, iar Neymar a inscris 4 goluri in ultima etapa in Spania, in victoria cu 5-2 in fata lui Rayo Vallecano.

Georginio Wijnaldum a fost transferat de Newcastle de la PSV in aceasta vara, pentru 20 de milioane de euro, fiind cel mai scump transfer din era lui Mike Ashley la carma clubului. Olandezul a inscris 6 goluri in primele 9 meciuri pentru Newcastle, dupa ce sezonul trecut inscrisese 18 goluri in cele 42 de meciuri in toate competitiile pentru PSV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies